Texel Culinair
Go Back
Category:
Culinair Event Eventmanagement Food In opdracht
/ Location: Texel, de Koog / Date: 11 Sep-2015
Het tweede weekend van september staat Texel in het teken van Texel Culinair. Bourgondiërs wanen zich in het paradijs en kunnen hun hart ophalen tijdens dit culinaire festijn in De Koog. Restaurants en eetcafés van het eiland verzamelen zich dit weekend voor een proeverij en wedstrijd. Het bestuur van dit evenement mochten wij ondersteunen als eventmanager en het ontzorgen van de marketing en communicatie. Een pittige klus, maar vooral een hele leuke en leerzame!
Datum | 2013 t/m 2016 |
Opdrachtgever | Stichting Texel Culinair |
Locatie | De Koog |
Aantal bezoekers | 10.000 |
Functie | Eventmanager |
Taken | Conceptontwikkeling, samenstellen draaiboek en programma, budgetbewaking, contacten onderhouden, partnering, opzetten en beheren van deelnemersregistratie, samenstellen van de food line-up, opstellen en coördineren on- en offline uitingen, Social Media beheer, webcare, perscontacten, aanspreekpunt tijdens het event. |
Partners | Liselotte Schoo Fotografie, Mediabureau L&R, TexelsEvent, VVV Texel, UwPersvoorlichter |